Wie ben ik

Hai,

Ik ben een volledig gecertificeerde hypnotherapeut in Den Haag.

Geboren en getogen in Den Haag en studeerde Informatiekunde aan de Haagse Hogeschool. Ruim 10 jaar werkte ik als ICT’er voor een IT-bedrijf. Terwijl ik daar werkte voelde ik dat mijn interesse in de IT steeds minder werd en steeds meer in mensen zelf.

Verandering
Zelf was ik ook een roker, ik rookte ongeveer 1,5 pakket per dag. Op een zondagnacht toen ik uit was naar een sigaret, stapte ik in mijn auto voor een nabijgelegen geopend tankstation om sigaretten te kopen. Nadat ik mijn straat uit was gereden besefte ik hoe verslaafd ik was geraakt aan sigaretten. Het was echt bizar om ’s nachts uit huis te gaan voor het kopen van sigaretten. Ik realiseerde me hoeveel invloed sigaretten op mijn leven had en daarbij realiseerde ik me ook hoe ongezond sigaretten zijn. Ik ging direct terug, parkeerde de auto en ik heb nooit meer een sigaret aangeraakt.

Na enige tijd vroegen mensen aan mij, hoe ik dat had gedaan. Want de weg naar een niet-roker was voor sommigen zeer moeizaam. Ikzelf was er ook verbaasd over en vroeg me af hoe ik dat had gedaan. Dit heeft me geïnspireerd om NLP, hypnose en hypnotherapie te studeren. Nog steeds ben ik erg enthousiast over het opdoen van nieuwe kennis en ik ben altijd opzoek naar manieren om mijn vaardigheden te verbeteren.

Uiteindelijk weet ik dat het stoppen met roken een soort mind setting was. Dat is vergelijkbaar met hypnose waarbij suggesties snel en makkelijk kunnen worden aangenomen. Met hypnotherapie kun je veel meer oplossen en overwinnen, zoals fobieën, allergieën, angsten, verslavingen, gewichtsproblemen etc. Door direct de bovenliggende probleem aan te pakken verdwijnt het onderliggende probleem.

Dit leidde uiteindelijk tot echte interesse in de kracht van hypnose en hypnotherapie. Ik geniet erg van het werk als hypnotherapeut, bij het helpen van cliënten om hun problemen te overwinnen.
Omdat hypnotherapie eigenlijk op elk probleem toegepast kan worden, kan ik met dezelfde techniek ook helpen met alle problemen wat tussen de oren zit.

Praktijk
Ik blijf trainen aan de hand van nieuwe cursussen, dus ik probeer altijd mijn kennis zo actueel mogelijk te houden. Ik zeg altijd: ‘ik ben : werk in uitvoering’. Hiermee bedoel ik dat ik nooit alles weet en ik ben nooit klaar met leren. Mijn vaardigheid niveau is hoog en zorg ervoor dat ook zo te houden, zodat ik het kan toepassen op mijn cliënten. Zo blijf ik groeien als mens. Ook ben ik gecertificeerd in Mesmerisme en Javaanse Magnetisme. Door deze kwaliteiten te combineren ervaren mijn cliënten de therapie als zeer effectief en resulteert in diepe hypnose.

Ik ben een gewone ‘down to earth’ persoon, die weet hoe het leven kan zijn. Soms hebben we allemaal wel een beetje hulp nodig!

Ik ben gespecialiseerd op het gebied van regressietherapie (angsten/fobieën), allergieën, onverklaarde klachten en ‘de virtuele maagband’. De therapie pas ik toe in het Nederlands, Engels of Turks.

Uiteindelijk wil ik dat mensen hypnotherapie zullen zien als een waardevolle dienst bij het helpen van mensen in plaats van een soort voodoo.

Gratis MP3 Zelf-Hypnose
We respecteren uw privacy. Net als u houden wij ook niet van SPAM!