Wat Is Hypnose

Wat is hypnose?

image_1

Er bestaan veel misverstanden op het gebied van hypnose. De meeste mensen denken bij de term hypnose aan toneelhypnose, waarbij de persoon in hypnose alle controle over zichzelf kwijt raakt. Dit is een onjuiste opvatting. Hypnose is namelijk niet veel anders dan een bijzondere bewustzijnstoestand, waarbij de cliënt volledig ontspannen en geconcentreerd is. Het is te vergelijken met de bewustzijnstoestand als je geconcentreerd een boek aan het lezen bent of als je aan het dagdromen bent, je bent dan in een soort trance. Daarbij heb je de volledige controle over jezelf en je kunt nog bewust horen en denken wat er gezegd wordt.
Hypnose is een manier om in trance te gaan.  Als je in trance bent heb je direct contact met je onderbewustzijn.  Met hypnotherapie stimuleert de hypnotherapeut doelbewust  het gebruik van deze trance door middel van hypnose. Door contact met je onderbewustzijn te maken kun je oorzaken van klachten opsporen en met behulp van een hypnotherapeut de klachten loslaten. Hypnotherapie kan ook helpen met het veranderen van beperkende gedachten en overtuigingen, dit kan leiden tot verandering van (ongewenste) gedachten en gedragingen.

Je eigen mogelijkheden optimaal benutten!!

Mijn methode is niet de ‘gewone hypnotherapie’. Ik werk met diepe hypnose zodat ook diepgewortelde problemen aangepakt worden. Je zal merken dat je in hypnose bent geweest en dat het heel anders is dan wat mensen ook wel hypnose noemen. Therapie doe ik in het Nederlands, Turks of Engels. Ook is er altijd een camera aanwezig (de derde persoon), voor uw en mijn veiligheid.

Hypnotherapie bij angsten en fobie.
Angst is een primaire emotie en het is goed dat we die hebben. Het is alleen jammer dat er heel veel mensen tegenwoordig irreële angsten hebben. Die angsten zijn op te lossen met met mijn unieke hypnotherapie methode. Ik beloof geen gouden bergen, maar wel een resultaat en een fantastisch gevoel.

Hypnotherapie is meestal rond de 2 sessies (soms wat meer) en je merkt al snel een verschil.

Hypnotherapie bij verslaving
Een andere categorie waarin ik gespecialiseerd in ben is het stoppen met verslavingen. Zelf ben ik jaren verslaafd geweest aan het roken en weet uit ervaring hoe lastig het kan zijn om zelf te stoppen. Ik kan je ermee helpen in 1 à 2 sessies. Je kan dan denken aan stoppen met de verslaving aan roken, drugs, eten of drank.

Hypnotherapie bij andere problemen
Wanneer je andere problemen hebt dan is het goed om altijd even contact op te nemen. Een aantal problemen waarmee ik al succesvol mensen heb geholpen zijn:

-Allergieën en Hooikoorts
-Pijnbeheersing
-Afvallen met met de unieke Virtuele Maagband
-Trauma’s en nachtmerries
-Problemen met geesten, spoken of andere paranormale verschijnselen
-Stressproblemen en moeite hebben om te ontspannenin hypnosis
-Piekeren
-Liefdesverdriet
-Oorsuizen (Tinnitus)
-Bruxisme (tandenknarsen)
-Slaapwandelen
-Stotteren
-Slaapproblemen
-Vliegangst
-Reisangst
-Reuma
-Straat angst
-Smetvrees
-Topprestatie in de sport en studie

Hypnose topics

Zelf-hypnose

Je kunt zelfhypnose gebruiken om negatieve ideeën te veranderen, om de oude negatieve zelfhypnose tegen te gaan. Ook is zelfhypnose nuttig tegen de neiging tot overmatig intellectueliseren, en om weerstand tegen verandering te bestrijden. Tenslotte kan zelfhypnose gebruikt worden om bereikte veranderingen in jezelf te handhaven en uit te breiden..

Zelfhypnose is een natuurlijke bewustzijnstoestand die gedefinieerd kan worden als een verhoogde staat van concentratie (trance) waarin een verhoogde bereidheid om instructies op te volgen in werking treedt.

Lees Meer

hoe werkt hypnose?

  • 1 Trance Je word begeleid naar een heerlijk ontspannen staat. Ik helpt je te ontspannen, waardoor je in een lichte trance raakt. Sommige ervaren het als slaap maar helemaal in bewust zijn.
  • 2 Verhelderend. Ik coacht je naar verhelderende situaties. Antwoorden waar je al jaren naar op zoek bent komen omhoog door je onderbewuste, Diep van binnen zitten al je antwoorden.
  • 3 Verfrissend Alsof je uren hebt geslapen. Vier uur slaap staat gelijk aan 15 minuten hypnose. Slaap waarbij je helemaal bij bent. Je bent dan totaal in control.
  • 4 Fantastisch gevoel Buiten dat het supercool is om te ervaren, hou je er ook een fantastisch gevoel aan over, je zelfvertrouwen krijgt letterlijk een boost.

Gratis MP3 Zelf-Hypnose
We respecteren uw privacy. Net als u houden wij ook niet van SPAM!