Testimonials

Elke keer dat ik een relatie aan wilde gaan lukte het me niet om door te zetten. Op een of andere manier kwam er in mij een bepaalde blokkade. Steeds als ik een relatie wilde aangaan, dan was er iets waardoor dit niet doorging. Vaak dacht ik dat het aan de ander lag en zij niet de juiste partner moest zijn. 42 jaar en het lukte maar niet om me te kunnen binden.

 

Met hypnotherapie ben ik erachter gekomen dat ik eigenlijk bindingsangst had en dat het probleem ergens in mijn vijfde jaar is ontstaan.

 

In de hypnose ben ik naar mijn vijfde jaar gegaan. Ik was op het schoolplein van de kleuterschool, wachtend op mijn moeder me totdat ze me kwam ophalen. Alle kinderen werden opgehaald, de juf ging ook weg en zei dat ik op het schoolplein moest wachten op mijn moeder. Niemand was nog op school en ook niemand meer op het plein, helemaal verlaten. Ik was daar alleen, vijf jaar, aan het wachten en niemand kwam maar. Huilen, zeker een uur achter elkaar, bang en niet weten wat ik moest doen, voelde me zo erg verlaten, zo kwetsbaar. Waarom komt mama niet, waarom is ze me vergeten. Het is al zo laat, ze komt niet meer.

 

Ik wist de weg naar huis maar durfde niet alleen te gaan. De grote straat op en over te steken.
Een toevallig passerende dame zag me, liep naar het schoolplein en vroeg wat er was. Vertelde haar dat niemand me is komen ophalen. Ze vroeg of ik wist waar ik woon en nam me aan de hand mee naar huis.

Mijn moeder dacht dat mijn broer me zou ophalen en ik met hem was en  mijn broer ging ervan uit dat mijn moeder me zou ophalen.

 

Doordat ik me op dat moment zo erg verlaten heb gevoeld, heeft het zo een impact op me gehad in mijn verdere leven. Onbewust durfde ik me niet te binden. Elke keer als ik een stap wilde zetten naar een relatie, was er een stem die zei dat het toch niet zal lukken. Toen ik vijf was heeft mijn onbewuste die blokkade gecreëerd. Een soort overleving van gemaakt. Binden = Verlating.

Door hypnotherapie hebben we het issue opgelost. Die blokkade voel ik niet meer. Voel me vrijer en weet dat als je een relatie aan gaat je gekwetst kan worden, dat is het risico van een relatie. Maar dat doet me nu helemaal niets. Relaties gaan steeds beter.

Dank je wel.

Gratis MP3 Zelf-Hypnose
We respecteren uw privacy. Net als u houden wij ook niet van SPAM!