95% Succes met Hypnotherapie, hoe kan dat?

Wat doe ik!

Türkçesi

De woonkamer lekt, je belt een loodgieter, deze komt en plakt het lek dicht. Een week daarna begint het op een andere plek te lekken. De loodgieter komt weer en repareert de nieuwe lek. Maar als je het probleem niet op een hoger niveau, het dak, aanpakt dan blijft het terugkeren! Repareer het dak en je woonkamer wordt vanzelf lekvrij en droog.
Dit is vaak hoe het aan toe gaat. Je hebt een probleem, gaat naar de dokter/psychiater. Deze schrijft een recept en zo wordt als het ware het gevolg van je probleem dicht geplakt. Steeds komt het terug zonder recept, of komt t op een andere plek in een andere vorm. Zolang je je dak niet repareert komt het steeds terug.

We gaan niet het lek in de woonkamer dichten maar we pakken het hoger gelegen probleem aan. Zodat het niet meer terugkomt. Vanzelf zul je merken dat het onderliggende probleem verdwijnt. Dit komt omdat ik je help om het probleem als het ware vanaf de wortel aan te pakken. Ooit is dit probleem geplant door je omgeving, familie of vrienden. We gaan terug naar die tijd, lossen het op en je merkt dat het probleem waar je voor kwam, opeens verdwenen of positief veranderd is. Het is net als een computerprogramma. Steeds wordt het getriggerd door iets waardoor dit programma gaat draaien. Je onderbewuste heeft geleerd om steeds dit programma te draaien. Ooit was dit misschien de beste oplossing voor een situatie van toen. Maar nu heb je dat programma niet meer nodig.

Hierdoor is mijn slagingspercentage ruim 95%. In drie sessies hypnotherapie coach ik je om het probleem te transformeren.

Waar werkt het bij?
-Angst/Fobie
-Paniekaanval
-Allergie

Wat krijg je?
-Life time change
-Zelfvertrouwen en Zelfbeeld krijgen een boost
-Een bijzondere ervaring
-Je doelen helder te krijgen en te behalen

Wat vraag ik van je?
-Bereid zijn om je probleem te transformeren
-Bereid zijn je probleem los te laten!
-eventueel je verleden los te laten en te accepteren!
-Het niet probeert maar doet!

Afspraak maken

Comments are closed.

Gratis MP3 Zelf-Hypnose
We respecteren uw privacy. Net als u houden wij ook niet van SPAM!
Gratis MP3 Zelf-Hypnose
We respecteren uw privacy. Net als u houden wij ook niet van SPAM!