Liefdesverdriet

Liefdesverdriet doet pijn. Veel pijn. Je voelt je eenzaam, waardeloos en leeg van binnen. Iedereen heeft het wel eens meegemaakt. Het is geen pretje en je voelt je echt fysiek niet goed.

Gelukkig zijn er verschillende manieren om de pijn te verzachten en snel te herstellen.

De oplossing verschilt per persoon natuurlijk. Zo zijn er die zich terug trekken en een eenzame ´opsluiting´ prefereren. Of anderen die meteen een nieuwe relatie beginnen, niet voor de liefde maar om het te verwerken.

Je weet dat eigenlijk je hart niet echt gebroken is, je weet dat je nog steeds jij bent. Met jouw is er niet veranderd. Je bent nog steeds wie je bent. Alleen je brein maakt er een voorstelling van waardoor jij je ook inderdaad slecht gaat voelen. Je brein kan je ook misleiden dat je je fysiek ook niet goed voelt.

De kunst is in elk geval om je gedachten te veranderen en je ex te vergeten of om je ex te herinneren als een positieve ervaring.
En is het misschien niet dat je gered bent voor een andere pijn? Wil je echt je hele leven met iemand zijn die in zijn die de gedachten heeft om je te verlaten? Die niet vooruit denkt met jouw? Zelfs op je best ben je nooit goed voor de onjuiste persoon. De juiste persoon, laat je zelfs op jouw slechtste momenten weten dat jij de juiste bent.

 

Liefdesverdriet

Comments are closed.

Gratis MP3 Zelf-Hypnose
We respecteren uw privacy. Net als u houden wij ook niet van SPAM!
Gratis MP3 Zelf-Hypnose
We respecteren uw privacy. Net als u houden wij ook niet van SPAM!