Liefdesverdriet

Liefdesverdriet doet pijn.

Veel pijn.
Je voelt je eenzaam, waardeloos en leeg van binnen. Iedereen heeft het wel eens meegemaakt, liefdesverdriet. Het is geen pretje. Het verlaten gevoel kan leidt tot geestelijke en fysieke pijnen, je voelt je lamlendig en nietswaardig, en kunt last krijgen van hoofdpijn, moeheid, slapeloosheid en verlies van eetlust.

Gelukkig zijn er verschillende manieren om de pijn te verzachten en snel te herstellen.

De oplossing verschilt per persoon natuurlijk. Zo zijn er die zich terug trekken en een eenzame ´opsluiting´ prefereren. Of anderen die meteen een nieuwe relatie beginnen, niet voor de liefde maar om het te verwerken.

Je weet dat eigenlijk je hart niet echt gebroken is, je weet dat jij nog steeds ‘jij’ bent. Met jouw is er niets veranderd. Je bent nog steeds wie je bent. Alleen je brein maakt er een voorstelling van waardoor jij je ook inderdaad slecht gaat voelen. Je brein kan je ook misleiden dat je je fysiek ook niet goed voelt.

De kunst is in elk geval om je gedachten te veranderen en je ex te vergeten of om je ex te herinneren als een bepaalde (positieve) ervaring. Je hebt toch weleens mooie momenten gehad? In de Hypnotherapie wereld hebben we meerdere technieken om je gedachte van je ex te associëren met goede gevoelens en de pijn te dissociëren.

 

liefdesverdriet

Comments are closed.

Gratis MP3 Zelf-Hypnose
We respecteren uw privacy. Net als u houden wij ook niet van SPAM!
Gratis MP3 Zelf-Hypnose
We respecteren uw privacy. Net als u houden wij ook niet van SPAM!