Interview op RTL4

5 september 2015 13:30

Op zaterdag 5 september 2015 om 13:30 was ik te zien in een interview over hypnotherapie. De voormalige Miss Nederland 2012 Nathalie den Dekker heeft mij geïnterviewd voor het RTL4 programma LifestyleXperience Plus. Het thema van zaterdag 5 september gaat over coaching gaan. Helaas had ik maar twee minuten en heb niet alles precies kunnen uitleggen wat hypnotherapie is. Het is maar een klein gedeelte van iets gigantisch. Omdat hypnotherapie zo veel omvattend is, is dit eigenlijk moeilijk in twee minuten te omschrijven. De intentie is er om iedereen over hypnotherapie te informeren.

Het was een aangename verrassing. Onder het genot van een kop koffie en de camera running. Zij was erg interesseert in hypnotherapie en hypnose. Vooral dat ik mijn therapie in het Turks, Engels en Nederlands doe. Ook dat ik dat binnenkort ga uitbreiden met nog Portugees. Hypnose in het Turks en Portugees, dat vond ze wel interessant.

Helaas konden ze het hele interview niet uitzenden op RTL4 en is het ingekort naar twee minuten.

Het interview ging helaas niet helemaal van zijn leien dakje. Toen de camera begon te draaien heb ik wel gemerkt dat ik plotseling last had van plankenkoorts. Maar gelukkig kan ik als therapeut ook mezelf daarvan afhelpen. Na dit gedaan te hebben, ging het interview erg smooth.

Comments are closed.

Gratis MP3 Zelf-Hypnose
We respecteren uw privacy. Net als u houden wij ook niet van SPAM!
Gratis MP3 Zelf-Hypnose
We respecteren uw privacy. Net als u houden wij ook niet van SPAM!