Depressie

Met hypnotherapie af van je depressie

Heb jij ook wel eens meegemaakt, dat je het even helemaal zat was. Het leven had geen uitdagingen meer en je had geen plezier in het leven. Het is geen leuke ervaring, maar iedereen heeft het wel eens. Het begint pas echt vervelend te worden als je dat gevoel voor een langere periode hebt. Als het gevoel na een paar dagen of weken niet voorbij is, dan ontwikkel je een stemmingsstoornis, namelijk een depressie. Depressie komt het meeste voor bij tussen de 25 en 40 jaar. Vooral in de laatste jaren zie we in westerse landen een toename van depressie.

‘’ depressie is momenteel na hartkwalen, kanker en verkeersongelukken ,de vierde menselijke ondermijnde conditie of kwaal. ‘’

Depressie is een zeer nare situatie waarin een mens zich kan bevinden. Een depressief persoon ziet vaak de zin van het leven niet meer. Symptomen van depressie zijn: – Slapeloosheid – Voortdurende gevoelens van angst, verdriet en leegte – Gebrek aan plezier en interesse in (alle aspecten van) het leven – Concentratieproblemen – Onzekerheid – Terugkerende gedachten aan de dood

Al deze symptomen kunnen erg nadelig zijn voor het leven van een persoon. Niet alleen voor de persoon in verhouding tot zichzelf maar ook voor andere aspecten van het leven. Depressie kan gezondheidsklachten als gevolg hebben maar ook problemen binnen het gezin, relaties en op werk. Het is daarom belangrijk om depressie zo snel en zo effectief mogelijk aan te pakken.

Hypnotherapie kan zeer goede hulpmiddel zijn bij het aanpakken van depressie. Al jaren wordt hypnotherapie gebruikt om depressie op te lossen. Depressie is namelijk een gevoel en een gevoel kan je veranderen. Hypnotherapie zal je niet alleen helpen om beter te voelen, maar het zal je sombere gevoel wegnemen zodat je weer de uitdagingen in het leven zult inzien.

Hypnotherapie kan ook in combinatie met medicatie als hulpmiddel worden gebruikt.

Comments are closed.

Gratis MP3 Zelf-Hypnose
We respecteren uw privacy. Net als u houden wij ook niet van SPAM!
Gratis MP3 Zelf-Hypnose
We respecteren uw privacy. Net als u houden wij ook niet van SPAM!