Wie ben ik

Hallo, ik ben Aziz Karyeli.

Ik ben een volledig gecertificeerde hypnotherapeut in Den Haag, Nederland.

Ik ben geboren en getogen in Den Haag. Voorheen werkte ik 10 jaar als ICT’er voor een IT-bedrijf. Terwijl ik daar werkte begon ik me te interesseren in het leren van nieuwe vaardigheden. Ik heb verschillende trainingen en cursussen gevolgd om mijn kwaliteiten (kwalificaties) te helpen verbeteren.

Zelf was ik ook een roker, ik rookte ongeveer 1,5 pakket per dag. Op een zondagnacht toen ik uit was naar een sigaret, stapte ik in mijn auto voor een nabijgelegen geopend tankstation om sigaretten te kopen. Nadat ik mijn straat uit  was gereden besefte ik hoe verslaafd ik was geraakt aan sigaretten. Ik zei tegen mezelf dat het echt bizar was om ’s nachts uit huis te gaan voor het kopen van sigaretten. Ik realiseerde me hoeveel invloed sigaretten op mijn leven hadden en daarbij realiseerde ik me ook hoe ongezond sigaretten zijn. Allerlei slechte plaatjes gingen voorbij in mijn gedachten, zoals zwarte longen, hart- en vaatziekten, verstopte slagaders! Dat wilde ik niet. Ik ging direct terug, parkeerde de auto en ik heb nooit meer een sigaret aangeraakt.

Na enige tijd vroegen mensen aan mij, hoe ik dat had gedaan. Ikzelf was er ook verbaasd over en vroeg me af hoe ik dat had gedaan. Dit heeft me geïnspireerd om NLP, hypnose en hypnotherapie te studeren. Nog steeds ben ik erg enthousiast over het opdoen van nieuwe kennis en ik ben altijd opzoek naar manieren om mijn vaardigheden te verbeteren.

Uiteindelijk weet ik dat het stoppen met roken een soort mind setting was. Dat is vergelijkbaar met hypnose waarbij suggesties snel en makkelijk kunnen worden omgezet. Met hypnotherapie kun je veel meer oplossen of overwinnen, zoals fobieën, allergieën, angsten, verslavingen, gewichtsproblemen etc.

Dit leidde uiteindelijk tot echte interesse in de kracht van hypnose en hypnotherapie. Ik geniet erg van het werk als hypnotherapeut, bij het helpen van cliënten om hun problemen te overwinnen.
Ik specialiseer me op alle gebieden van het leven en ik kan je helpen met elke uitdaging waarmee je  wordt geconfronteerd, dit kan verschillen van helpen om van een allergie af te komen tot stoppen met roken, maar ook meer gecompliceerde psychische of emotionele problemen.

Ik blijf trainen aan de hand van nieuwe cursussen, dus ik probeer altijd mijn kennis zo actueel mogelijk te houden. Ik zeg altijd: ‘ik ben nog steeds een werk in uitvoering’. Hiermee bedoel ik dat ik nooit alles weet en ik ben nooit klaar met leren. Mijn vaardigheid niveau is hoog en zorg ervoor dat ook zo te houden, zodat ik het kan toepassen op mijn cliënten. Ook ben ik gecertificeerd in Mesmerisme en Javaanse Magnetisme. Door deze kwaliteiten te combineren ervaren mijn cliënten de therapie als zeer effectief.

Ik ben een gewone ‘down to earth’ persoon, die weet hoe het leven kan zijn. Soms hebben we allemaal wel een beetje hulp nodig, ik zelf ook nog! Ik heb zelf ook problemen en verslavingen ervaren.

Ik ben gespecialiseerd op het gebied van regressietherapie, allergieën, verslavingen en  ‘de virtuele maagband’. De therapie pas ik toe in het Nederlands, Engels of Turks.

Uiteindelijk wil ik dat mensen hypnotherapie zullen zien als een waardevolle dienst bij het helpen van mensen in plaats van een soort voodoo.